Superstar 2018 online poslední díl

Foto: tv.nova.cz

Superstar 2018 – vysílání na TV Nova a online na NOVA Plus

Už za pár dní opět vypukne pěvecká soutěž Superstar 2018, která se snaží najít nové zpívající talenty. Už pátou řadu soutěže Česko Slovenská SuperStar, tak jako všechny její předchůdkyně, budete ve svých televizích vídat na programu TV Nova, která jej bude vysílat každou sobotu od 22. února od 20:20 hodin a v repríze o týden později v sobotu na TV Nova od 9:00 hodin. Slovenští diváci ji mohou sledovat v neděli večer na programu TV Markíza od 20:30 hodin. Na internetu můžete zhlédnout všechny díly SuperStar 2018 online zdarma na webových stránkách TV Novy na NOVA Plus.

Superstar 2018 – porota a moderátoři

Tak jako dřívější řady i ta letošní bude mít 4 porotce, kteří rozhodnou, zda účinkující postoupí do dalšího kola a také budou hodnotit jejich výkony. V porotě letos opět uvidíme Pala Haberu, dále pak Bena Cristovaa, který se dříve také účastnil jedné ze SuperStar a Matěje Rupperta, kterého znáte ze skupiny Monkey Business. Jedinou ženou v porotě bude bývalá zpěvačka slovenské skupiny Peha Katarína Knechtová. Celou soutěží vás bude provádět moderátorský pár, který se skládá z českého moderátora, jenž SuperStar několikrát moderoval, Leoše Mareše a jeho kolegyní bude Jasmína Alagič, která v roce 2009 vyhrála Miss Universe SR.

Superstar 2018 – casting a výhra

Z tisíců přihlášených lidí z Čech a Slovenska do konkurzu SuperStar 2018 vybere porota do dalšího kola jen ty, kteří je svým zpěvem zaujmou. Další vyřazování proběhne v Super výběru a v Dlouhé cestě. Ti, kteří se probojovali vyřazováním porotců se dostanou do semifinále, kde už porotci hodnotí jen jejich výkony, a do dalšího kola je mohou poslat pouze diváci svými hlasy pomocí SMS zpráv. Ten, který nakonec soutěž SuperStar 2018 vyhraje dostane šek v hodnotě 2 000 000 korun.

Rate this post

1 komentář

    • L.Horáčková on 11.4.2018 at 9:57
    • Reakce

    Paní Knechtová by měla okamžitě opustit sv é místo v porotě za její otřesné jednání viz “hodnocení zpěváka “v posteli”. Být jím, podávám ihned trestní oznámení. A že se omluvila? Nesmysl! Kde je zaručeno, že příště nezajde ještě dál?! Okamžitě pryč je jediné dobré řešení!

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.