Cashback: lidé na vesnici si budou moci v obchodě vybrat více peněž než dosud

Foto: flickr.com

V obchodech si od půlky dubna půjde vybrat až 3 000 korun

Od dubna 2018 se změní výše částky cashback. Do poloviny dubna 2018 platí dosavadní pravidla pro výběr peněz v obchodech (COOP, Albert, Penny Market, Teta, Globus, benziny EuroOil,…). Vybrat tedy lze maximálně 1 500 korun při nákupu minimálně za 300 korun. Od poloviny měsíce bude možné vybrat dvakrát tolik, tedy 3 000 korun, a změní se i částka za nákup, a to na pouhou 1 korunu. Výběr peněz v obchodech je pro zákazníka levnější, než u výběrů z bankomatů, anebo jsou zcela zdarma. Nejčastěji výběry peněz v obchodech využívají lidé na vesnici, jelikož nemají bankomaty na každém rohu, tak jako jsou ve městech.

Banky jako ČSOB, Česká spořitelna a Komerční banka mají službu cashback zdarma na kreditní i debetní karty, u Raiffeisenbank nebudete za službu platit, pokud použije debetní kartu, při výběru kreditní kartou zaplatíte 10 korun. MONETA Money Bank poskytuje službu také zdarma při použití debetní karty, u kreditní karty má ale banka podmínku. Jestliže chcete mít službu cashback zdarma, musíte kreditkou za měsíc zaplatit částku ve výši alespoň 3 000 korun, jinak budete muset zaplatit 19 korunový poplatek. UniCredit Bank má jako ostatní banky službu zdarma při výběru debetní kartou, s kreditní kartou zaplatíte 19 korun.

Rate this post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.