Nový seriál KREJZOVI – poslední díl zhlédnout zdarma

 

KREJZOVI – poslední díl přehrát zdarma na Prima PLAY

TV Prima začíná od neděle 2. září 2018 ve 20:15 hodin vysílat nový komediální seriál Krejzovi, jehož jednotlivé díly budou (počítáno bez reklam) trvat asi 75 minut. Jde o takovou poblázněnou početnou rodinku a velký rodinný dům, do které se kromě jejich obyvatel vejde ještě soukromá veterinární klinika a rádio. Autorem seriálu je René Decastelo (manžel moderátorky Evy Aichmajerové.

Jednotlivé díly seriálu Krejzovi můžete vidět v premiérách na TV Prima. Pokud je nestihnete, jsou taktéž dostupné online na internetu přes stránky Prima Play.

Nový seriál KREJZOVI – herci a herečky (TV Prima)

Hlavním hrdinou seriálu Krejzovi je otec Jan Krejza (herec Václav Postránecký), který je, podobně jako ve skutečnosti v Receptáři, moderátorem televizního kutilského pořadu. V domě s ním bydlí jeho 4 dcery, které se museli kvůli roli obarvit na zrzavo. Nejstarší z nich je Anna Vymešová (herečka Vanda Hybnerová), dále Bára Damová (Markéta Častvaj rozená Plánková), Cinda Krejzová (Lucie Polišenská) a nejmladší dcerou je Daniela Krejzová (Ivana Korolová).

Další hrdinou je veterinář Petr Vymeš (herec Jan šťastný), který je v seriálu manželem nejstarší z dcer Anny Vymešové, a také Ondřej Dam (Filip Blažek) coby manžel druhé z nejstarších dcer Báry Damové. Z dalších herců a hereček se nám v seriálu Krejzovi představí Petr Čtvrtníček, Michal Suchánek, Michal Novotný, Kryštof Zapletal, Natálie Halouzková, Natálka Sadloňová, Jan Komínek, Kaira Hrachovcová, Kristýna Kociánová, Jaroslava Kretschmerová anebo Jakub Štěpán.

Rate this post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.