Nový seriál Tátové na tahu na TV Prima

 

Tátové na tahu online poslední díl přehrát zdarma na Prima PLAY

TV Prima začíná od neděle 9. září ve 20:15 hodin vysílat nový televizní seriál Tátové na tahu. V plánu je prozatím první řada s 16 díly, každý o čisté délce bez reklam asi 53 minut, tedy končící vždy před půl desátou. Kdo by některý z nich zmeškal, má možnost ho zdarma zhlédnout online po internetu na Prima Play.

Námětem pro komediální seriál Tátové na tahu se stal australský seriál House Husbands, který byl úspěšný jak v očích TV diváků, tak kritiků. Vysílán byl mezi roky 2012 až 2017, a to v 5 řadách na jedné ze tří největších australských soukromých televizí Nine Network.

Tátové na tahu – herci a herečky

V hlavních rolích českého seriálu Tátové na tahu se nám představí 4 tátové, aktuálně na mateřské dovolené, jejichž úkolem je co nejlépe se postarat o své děti. Prima slibuje vtipné, vkusné, chytré a dojemné příběhy, které podobným otcům na mateřské rozhodně nebudou dělat žádnou ostudu.

Tátové na mateřské a jejich pracující partnerky a partneři:

  • Jakub Beran – hokejista (herec Štěpán Benoni), manželka Nikola Beranová (herečka Eva Josefíková)
  • Lubor Knopp – podnikatel (herec Karel Dobrý), manželka Mgr. Gábina Knoppová – zdravotní sestra (herečka Anna Geislerová)
  • Marek Moravec – asistent (herec Saša Rašilov), manželka MUDr. Alena Moravcová – lékařka (herečka Jana Stryková)
  • Kamil Adámek – gay (herec Petr Vaněk), partner Tomáš – hasič (herec Jakub Prachař)

Další postavy si v seriálu zahrají:

Regina Rázlová, Hana Seidlová, Lumíra Přichystalová, Adam Ernest, Petra Nesvačilová, Pavel Řezníček, Adam Vacula, Robert Cejnar, Petra Vraspírová, Eva Nosálková Leinweberová, Nikol Kouklová, Helena Plecháčková Korejtková, Simona Prasková anebo Anastázie Chocholatá.

Rate this post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.