Poklad z půdy – online poslední díl

Foto: facebook.com

 

Poklad z půdy – online poslední díl na Prima PLAY

Skrývají vaše sklepy a půdy nějaké zapomenuté poklady? Chtěli byste se díky odborníkům dozvědět jejich cenu anebo je třeba rovnou prodat za nejlepší nabídku? Co je staré, totiž nemusí být zdaleka bezcenné, o čemž se můžete přesvědčit na TV Prima v novém zajímavém pořadu Poklad z půdy, který startuje hned po Modrém kódu v pondělí 8. října 2018 ve 21:30 hodin. Pořadem nás bude provázet oblíbený a zkušený moderátor Jan Rosák.

Každý nový díl Poklad z půdy můžete sledovat na TV Prima buď v premiéře anebo poté zdarma online na internetové stránce iPrima přes Prima Play.

Díky TV Prima se na české televizní obrazovky snad vůbec poprvé dostává český pořad o starých věcech, které mnohdy mohou svým majitelům, kteří o tom doposud vůbec netušili, vydělat spousty peněz. Něco obdobného, i když zdaleka ne stejného, je u nás možné v televizích vidět v zahraničních pořadech Mistři zastavárny anebo Válka skladů. I v nich se totiž starožitné a vzácně věci, které někdy mohou na první pohled vypadat jak obyčejné harampádí, proměňují na zajímavé sumy peněz.

Jak se přihlásit do Pokladu z půdy?

Přihlásit se do českého pořadu Poklad z půdy může téměř každý, kdo má doma nějaký starý zajímavý předmět, který by mohl mít nějakou cenu. Zda tomu tak skutečně je, ale posoudí odborníci, kteří ho pečlivě ohodnotí. Každého dílu Poklad z půdy se týden co týden zúčastní 5 reálných lidí s nějakými skutečnými “poklady“, kteří na závěr své oceněné předměty nabídnou přizvaným starožitníkům. Jestli se s nimi na prodeji dohodnou, a za jakou cenu, se teprve uvidí. Každá věc má totiž takovou cenu, kterou je za ni někdo ochoten zaplatit.

3.2/5 - (12 votes)

4 komentáře

Přeskočit k formuláři pro komentář

    • MUDr Istenes Štefan on 22.10.2018 at 12:41
    • Reakce

    Dobrý den,vlastním samovar na dřevěné uhlí z roku 1888,vyrobeno v Tule v závodě Vasilija Stěpanoviče Batyščeva a originál dýku SS s nápisem Meine Ehre heist Treue.Pokud by bylo možné,rád bych tyto kusy prodal. S pozdravem MUDr Istenes Štefan,Boženy Němcové 27/127, 69106 Velké Pavlovice telefon 734710870 mail: istefan@seznam.cz

    • KUBIŠTA PAVEL on 17.11.2018 at 10:10
    • Reakce

    DOBRÝ DEN,PROČ SE PŘESTAL VYSÍLAT POŘAD “POKLADY Z PŮDY”NEBO JEHO VYSÍLÁNÍ BYLO PŘESUNUTO NA JINÝ ČAS.DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
    VÁŠ DIVÁK KUBIŠTA

    • petr on 23.11.2018 at 11:41
    • Reakce

    dobry den neznate nekodo nejakeho sberatele sosek a radiich,mam stare radio s gramofonem a nasel jsem sosku jezise krista bez krize a potreboval bych to jen ocenit.dekuji dejte vedet na tel.720 388 746.s pozdravem svatos petr

    • petr on 23.11.2018 at 11:43
    • Reakce

    dobry den neznate nekdo nejakeho sberatele sosek a radiich,mam stare radio s gramofonem a nasel jsem sosku jezise krista bez krize a potreboval bych to jen ocenit.dekuji dejte vedet na tel.720 388 746.s pozdravem svatos petr

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.