Hra klonů: nejpodivnější televizní reality show

Foto: pexels

Nová britská TV seznamka

Také s oblibou v televizi či na videích sledujete pořady typu Prostřeno anebo zase na Nově výměna manželek? Pak by se vám mohla líbit i britská reality show Hra klonů, která se začala vysílat 27. února předminulého roku.

Nejde o klasickou reality show, jež znáte z našich televizí. Soutěžící si totiž v první řadě musí velmi podrobně sepsat fyzické vlastnosti, ať už jde o výšku, účes, barvu vlasů a očí, postavu, pigment kůže atd., svého dokonalého protějšku a poté si vybrat z osmi kandidátů z celého Spojeného království, kteří vypadají a jsou oblečení stejně.

Kloni se soutěžícím budou zavřeni po dobu několika týdnů do jednoho domu, aby poznali své osobnosti a soutěžící tak mohl každý týden poslat jednoho klona, se kterým si nejméně rozumí, domů. Tvůrci soutěže pravděpodobně chtějí podpořit myšlenku, že nejde jen o to, co je venku, ale i uvnitř!

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.