Na letišti našli u muže v kufru 22 milionů

Foto: pexels.com

Při cestě na dovolenou si do kufru sbalíte hromady věcí, téměř milion eur mezi nimi ale zřejmě nebude. Za prvé je nejspíš nemáte, za druhé co byste tam s nimi dělali a za třetí se to ani jen tak nemůže, protože limit na osobu je někde kolem 300 000 korun.

Stejné 3 věci vrtali na letišti hlavou německým celníkům, když zadrželi Francouze čínského původu, který při cestě do Číny měl ve svém zavazadle ukrytých v přepočtu více než 22 milionů korun. Ten si byl nezákonnosti svého jednání určitě dobře vědom, jinak by se z nich nesnažil udělat nenápadně vyhlížející knihy.

Plán ale bohužel pro onoho cestovatele nevyšel. Letiště v Düsseldorfu ho sice po zadržení a nic nedozvědění, neboť muž nechtěl vypovídat, na další cestu letadlem pustilo, ale bez peněz. Ty byly celní správou dočasně zadrženy do doby, než se zjistí, odkud tolik peněz pochází a na co byly určeny.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.