Bankomat mu vyplácel miliony, přestože je neměl

Foto: pixabay.com

Tento neuvěřitelný příběh se stal v Austrálii už před více jak 7 lety, jeho hlavní hrdina se o něm před médii rozpovídal ale až nyní, poté, co si odpykal trest ve vězení. Šlo o běžného Australana, v té době 29letého mladíka, který si jednou šel vybrat z bankomatu 200 dolarů. Po zjištění, že žádné na účtu nemá, si je převedl z kreditní karty a vybral je až poté.

Do tohoto okamžiku nejde o nic výjimečného ani nelegálního. Že jde o stroj na peníze, se totiž ukázalo až tím, když bankomat přesto, že peníze vydal, zároveň napsal, že transakce byla zrušena. Podivné, pomyslel si muž, že něco ale není skutečně v pořádku, zjistil až po přečtení výpisu z účtu, na němž se nezobrazoval žádný finanční pohyb, tedy žádný výběr.

Za čas si šel mladík vybrat znovu, a to stejným způsobem. Světe div se, i tentokrát dostal peníze bez toho, že by mu byly z bankovního účtu odečteny. V tu chvíli ucítil šanci, kterou také pořádně chytl za pačesy. Za pár dní už vybral a utratil v přepočtu téměř půl milionu korun, nakoupil si spousty oblečení a odletěl na exotickou dovolenou. Za další 4 měsíce už jeho výběry dělaly přes 1 a půl milionu australských dolarů (kolem 25 milionů korun).

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.