Hotel na Havaji se krásně postaral o ztracené plyšáky

Foto: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Když se americká rodinka vrátila z úžasné dovolené na Havaji zpátky domů, namísto zážitků a vzpomínek to začalo slzami jejich nejmenšího syna. Ten totiž v luxusním hotelu zapomněl svou nejmilejší plyšovou hračku medvídka, kterému říkal Sutro.

Jeho maminka to ale nenechala jen tak být, sedla k počítači a poslala do hotelu e-mail, v němž popsala situaci a požádala, aby se zaměstnanci po něm podívali. Žádost se dostala k přímo k rukám ředitele, který ji vzal naprosto vážně. Sám má totiž malé děti a moc dobře ví, jaké neštěstí by to bylo pro ně, kdyby ztratili svou oblíbenou hračku.

Úspěšné bylo i pátrání, když zaměstnanec hotelu medvídka našel a spolu s ním i plyšového tuleně, kterému chlapeček říkal Kauaie a také ho na Havaji zapomněl. Odesláním hraček zpátky na adresu rodinky to ale neskončilo.

Milý pan ředitel se totiž rozhodl prodloužit plyšákům luxusní dovolenou, a tak je předal své asistentce, která je provázela po rezortu a u toho je fotila. Rodince se tak vrátily mazlíčky se zpožděním, za to ale s dalšími zážitky a spoustou fotografií. Luxusní hotel měl navíc výbornou reklamu, protože se o jejich ochotě píše po celém světě.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.