Zloděj kradl v obuvi jen samé pravé boty

Foto: pexels.com

Muž s obchůdkem s obuví v americkém městě Ranaoke neměl minulý rok moc šťastný, 3x ho totiž vykradli, přičemž ve dvou posledních případech mu zmizely jen samé pravé boty. Na první pohled by se to mohlo zdát záhadné, pokud se ale na celý případ podíváme podrobněji, možná se tento podivný důvod snadno objasní.

Co se první krádeže týče, šlo ještě o neplnoletého mladíka, který byl zakrátko policií dopaden. Že jde ve druhém případě o někoho jiného, bylo hned jasné. Proč ale zmizely jen pravé boty? Napotřetí už byl obchodník a policisté více připraveni a zloděje pravých bot se jim podařilo chytit, když z obchodu utíkal.

Ne. Neměl obě nohy pravé. Byl pravděpodobně pouze tak hloupý, že bral vystavené boty, kde zkrátka byly jen ty pravé, přičemž levé k nim měl obchodník schované za pultem. No dobře, možná si svůj omyl neuvědomil včas. Rozum ale nebere, proč tento zloděj, 21letý mladík jak se ukázalo, šel krást do obchodu znovu a stejně tak si vzal zase jen boty vystavené, tedy opět pravé.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.