Do práce létá letadlem, denně je na cestě 6 hodin

Foto: pixabay.com

Cestujete každý den zdlouhavě do práce a říkáte si, že nic horšího snad být nemůže? Pak to zřejmě pořád nebude nic proti americkému mechanickému inženýrovi, který každý pracovní den do svého zaměstnání létá letadlem. Curt von Badinski žije v Los Angeles, ale své zaměstnání má v San Franciscu. Vzdálenost zhruba 600 km tam a pak 600 km zase zpátky zvládne za 2x 3 hodiny.

Na letiště jezdí autem, kde ho nechá zaparkované blízko odletové haly. Jako důkladně prověřená osoba nemusí každodenně procházet kontrolou. Poté nasedne do letadla a ani ne za 2 hoďky je o stovky kilometrů daleko. Na druhém konci má druhý automobil, kterým dojede do práce. Ráno pracuje od půl deváté a po páté odpoledne zase svou kancelář opouští.

Tento způsob cestování ho ale baví. V malém letadle, v němž za své místo platí paušál asi 50 000 Kč měsíčně, má dost času na odpočinek, přemýšlení a pracovní přípravu. Ačkoliv by jen málokdo chtěl vést takovýto způsob života, Curt von Badinski si rozhodně nestěžuje. Vše má na minuty spočítané a funguje to, takže z cestování nemusí být nijak nervózní, jako třeba když člověk u nás trčí na dálnici v zácpě.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.