Turista chce za pokaženou dovolenou 6 milionů

Foto: pexels.com

Zdá se vám požadování 6 milionů korun za zkaženou dovolenou příliš mnoho? 60letému Britovi ale ne a až si přečtete, jaký k tomu má důvod, možná mu dáte, na rozdíl od cestovní kanceláře a hotelu, zapravdu.

Stalo se to při dovolené v Karibiku, která muže a jeho manželku vyšla na asi 200 000 korun. Už to není málo. Pár dní po ubytování si Brit od hotelového personálu vypůjčil žehličku. Jak se ale ukázalo, ta nebyla v pořádku, jak by měla, a dala muži skrze přívodní kabel pořádných 220 voltů do pravé ruky.

Ten tak kromě toho, že mohl přijít o život, utrpěl zranění a později, jak tvrdí, i stále trvající bolesti a deprese. Odškodné 200 000 liber od luxusního rezortu anebo od cestovky mu tak přijde naprosto přiměřené. Pravděpodobně, jak už to v podobných případech bývá, ale nic nedostane a pokud ano, rozhodně ne tolik. Pro svá tvrzení prý nemá dostatek důkazů.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.