Měsíčně 60 000 Kč tomu, kdo bude za ženu vše rozhodovat

Foto: pixabay.com

Různých inzerátů se v novinách a na internetu objevují tisíce, na inzerát podobný tomuto narazíte ale sotva. Podala si ho žena z Velké Británie a shání přes něj někoho, kdo by za ni rozhodoval veškeré více či méně důležité věci v jejím každodenním životě.

Jednalo by se o neobvyklou, ale dobře placenou činnost, za kterou hodlá inzerentka utrácet 2 000 liber měsíčně, tedy v přepočtu kolem 60 000 korun. Není divu, že se na inzerát už přihlásili tisíce zájemců, otázkou tedy je, kdo z nich bude vybírat toho pravého uchazeče, když dotyčná žena právě na rozhodování shání někoho jiného.

Člověk, kterého hledá, musí samozřejmě splňovat důležitá kritéria. Měl by být příjemný, empatický, být ženě oporou a stále na příjmu. Musí se umět do ženy vcítit a umět za ní rozhodovat úplně ve všem, od podepisování smluv, přes výběr jídla k obědu až po radu, s kým by bylo jít nejlepší randit. Žena prý poslední dobou zažila spousty nepříjemných situací, které ji dovedly k úvaze, že sama už na svým životem nemá tu správnou kontrolu.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.