Facebook má nové logo a zaměří se více na skupiny

Foto: pixabay.com

Facebook prochází změnami. Ty už mohou někteří uživatelé této světově největší sociální sítě vidět teď, jiní si na ně musí ještě pár dnů či týdnů počkat, než budou v provozu i u nich. První, a také neokatější věcí, je změna samotného facebookového loga. Staré hranaté, v němž se nachází písmeno “f“, už bude minulostí. Efko sice stále zůstává, bude ale v kroužku, který bude taktéž modrý jako dřív, ale světlejší.

Druhou nejzásadnější věcí se stane větší zaměření na skupiny a na soukromí. Skupin různého zaměření, zájmů či koníčků jsou na facebooku miliony. Kdo chce, může se stát některých skupin členem. A to je cesta, jakou se chce prý Facebook hlavně ubírat. Podporovat a zdokonalovat skupiny a v nich se zaměřit na větší soukromí. Uživatelům by se také například měli příspěvky ze skupiny, do níž patří, zobrazovat aktivněji, než příspěvky jiné.

5/5 - (2 votes)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.