Zvědavý mladík zůstal v nedobytném bankovním trezoru

Foto: pixabay.com

Stará opuštěná americká banka se stala cílem dvou mladíků, kteří se rozhodli ji pořádně prozkoumat, a to i přes celou řadu dobře viditelných upozornění, že něco podobného je přísně zakázáno. V odpoledních hodinách tedy vnikli dovnitř, když po chvíli narazili na obrovský trezor umístěný za tlustou betonovou zdí.

Ani ten nenechali bez povšimnutí a šli se podívat, co skrývá uvnitř. Jak se dalo předpokládat, trezor byl prázdný, jenže ke vší smůle stále funkční. To mělo příčinu, že jeden z mladíků zůstal nakonec uvězněný uvnitř. Když bylo jasné, že ven se nedostane, jeho kamarád se vydal pro pomoc.

Otevřít nedobytný trezor byl však velký oříšek i pro tým hasičů, takže se na to muselo jít jinak. Zkontaktován byl výrobce trezoru, který na místo vyslal své techniky. Ani těm se ale nepodařilo ho otevřít. Když už situace vypadala skutečně beznadějně, k jejímu vyřešení pomohla docela náhoda. Poblíž banky totiž bydlel její bývalý zaměstnanec, který si pamatoval tajný kód. A světe div se, fungoval!

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.