Váha přes 300 kg a sprchování jen zahradní hadicí ji donutilo se sebou něco dělat

Foto: facebook.com

Začátky jsou těžké, už ale shodila 70 kilo

Obezita trápí čím dál více lidí po celém světě. Vysoká váha mučila i dívku Nicole Lewis (23), která ve svém mladém věku vážila více než 310 kg! Nicole už v teenegerských letech měla zhruba devadesát kilogramů, v 16 roce už to bylo přes 180 kg.

Za svou obezitu obviňuje své rodiče, kteří propadli “kouzlu“ drog, byli tak po většinu času na dívku zlí a ona proto hledala uspokojení v jídle. Před několika měsíci se Nicole kvůli svému obéznímu tělu nedostala do koupelny, a tak ji její přítel musel sprchovat venku před domem venkovní hadicí.

Právě v těchto okamžicích se Nicole rozhodla se sebou něco dělat, proto vyhledala doktora, který jí pomohl zhubnout. V prvních třech měsících se jí podařilo shodit okolo 20 kilogramů, poté šla na chirurgický zákrok žaludku. Po operaci se jí podařilo zhubnout dalších 50 kilogramů. Do své vysněné postavy ji však čeká ještě dlouhá a nelehká cesta.

Rate this post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.