Ďáblové, ruce a lebky… To vše si můžete dát na váš dům!

Foto: tut.by

Neobyčejného designu domu se lidé děsí a sousedé si na něj stěžují…

Ve městě Ratomka ležícím zhruba pět kilometrů od běloruského hlavního města Minsk stojí dům strašidelný tak, že se mu vyhýbají nejen děti, ale i dospělí. Především v nočních hodinách jim nahání opravdu hrůzu a husí kůži.

A co je vlastně na tomto domu tak strašidelného? Z kamenného plotu postaveným kolem dokola vyčnívají lidské kostnaté ruce, sošky ďáblů zdobí jeho střechu a desítky černých lebek pokrývají klenutou stavbu vystavěnou na pozemku.

Jeden z blízkých sousedů si však na tento mimořádný dům zvyknout nemůže. Děsí ho, a vzbuzuje v něm neklid, jeho vzhled a jedna soška ďábla směřující svůj luk na jeho dům. Podal proto se sousedy z ulice stížnost místním úřadům, kde uvedli, že ďáblové a lebky děsí jejich děti a kolemjdoucí. Státní orgány se však zatím k stížnosti nevyjádřily.

A kdo dům vůbec vlastní? Jde jen o obyčejného podnikatele, jenž svůj nový domov začal stavět již před deseti lety, poté na osm let odešel a poslední dva roky opět na domě pracuje. Nyní je už skoro hotový, ale lidé se stále bojí, že k rukám, ďáblům a lebkám přibude ještě něco horšího.

Rate this post

Napsat komentář

Jméno anebo přezdívka není vyžadována, usnadní však orientaci v komentářích. Pakliže je necháte nevyplněné, budete v komentářích označen(a) jako anonym.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.